Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ورامین، اسدالله بادامچیان عصر امروز در جمع یادگاران قیام 15 خرداد ورامین اظهار کرد: 15 خرداد یک حادثه تاریخی گذشته و یا شورش کوتاه‌مدت نیست، بلکه جریان تاریخی ارزشمندی است که امام(ره) بعد از انقلاب 16 مورد تأمل‌برانگیز در مورد این روز می‌گویند که برای هیچ روز دیگری مطرح نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اینکه وقتی رژیم‌ شاهنشاهی از بین رفته است و باز هم ‌امام خمینی(ره) می‌فرمایند «موافقین و مخالفین 15 خرداد را بشناسید»، نشان از آن دارد که این نوع قیام‌‌ها در طول تاریخ بوده و خواهد بود.

قائم ‌مقام حزب مؤتلفه اسلامی بیان کرد: قیام‌هایی مانند 15 خرداد از زمان امام علی(ع) تا به امروز بوده است و می‌توانیم بگوییم این قیام‌ها به دلیل تقابل جریان حق و باطل است.

بادامچیان اضافه کرد: در آن روزگار، سیاست صحیح امام و ملتی که تبعیت عظیمی از امام‌ راحل داشتند، باید بررسی شود.

وی ادامه داد: بعد از 54 سال هنوز از آن جریان در حال درس گرفتن هستیم و این نشان از مستمر بودن آن قیام عظیم دارد که برکاتش هنوز هم برای ما ارسال می‌شود.

قائم ‌مقام حزب موتلفه اسلامی تشریح کرد: اگر یک ‌ملت بیدار و هوشیار باشد، حکومت‌های استکباری در بین ‌این ‌ملت به جایی نخواهند رسید.

بادامچیان ادامه داد: فرهنگی که باعث شد مردم عزادار امام‌حسین(ع) برای حمایت از ولی فقیه قیام کنند و آنقدر این حرکت قدرتمند بود که مأموران ستمشاهی حتی وقتی مسلح هم بودند نتوانستند در مقابل این افراد ایستادگی کنند.

وی مطرح کرد: این فرهنگ باعث شد که مردم به جای در خدمت طاغوت بودن در خدمت انقلاب باشند و کار به جایی رسید که افرادی حتی از بیمارستان‌های شاهنشاهی دارو برای مردم می‌آوردند.

قائم ‌مقام حزب مؤتلفه اسلامی تأکید کرد: کاسبان و دکترهای زمان شاهنشاهی نیز با واسطه‌های این انقلاب ارتباط لازم را گرفته و اعتمادهایی به وجود آمد که نتیجه آن خدمت‌رسانی به عموم مردم قیام کننده شد.

بادامچیان تشریح کرد: اگر با همان فرهنگ، قدرت و ایمان جلو برویم هیچ قدرتی حتی با قوی‌ترین سلاح‌ها نمی‌تواند جلوی این فرهنگ غنی را بگیرد.

وی افزود: در این راه شهدایی می‌دهیم و با افتخار نیز شهید می‌شویم، چراکه در نهایت نیز رستگار خواهیم شد.

قائم ‌مقام حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: قیام‌کنندگان در 15 خرداد 42 شعار«یا مرگ یا امام» را سر دادند، در حالی که این شعار برخاسته از عمق اعتقادات و انقلاب بوده است.

بادامچیان متذکر شد: هنر امام این بود که از اول نهضت تا هنگام سفر به مقام رفیع الهی، برای دنیا کار نکردند و برای رضای خدا کار می‌کردند.

وی یادآور شد: امروز نیز شاهد هستیم که رهبر فعلی ما نیز همینگونه هستند و هیچکس نمی‌تواند بگوید که ایشان برای دنیا اقدامی کرده‌اند.

قائم ‌مقام حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: در 38 سال گذشته شاهد این هستیم که خط ارزشی داریم و افرادی می‌توانند با قدرت در این نظام کار کنند که بتوانند دقیقاً در همین خط فعالیت کنند.

بادامچیان بیان کرد: در این انقلاب افرادی مانند عمارها، یاسرها و سمیه‌ها هستند که می‌توانند کار کنند و این کشور جای ابوموسی اشعری‌ها نیست.

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) از سال 41 به صورت تمام مردمی قیام خود را آغاز کرد و به دنبال هیچ حزب و گروهی نبود.

* اداره نظام بر عهده مردم است

بادامچیان تصریح کرد: مسأله برای همگان ثابت شد و همه مردم نیز به دلیل همین خلوص نیت با او همگام و همقدم‌ شدند و امام راحل نیز با حرکت مردمی، ایمانی و اسلامی اقدام دشمنان اسلام را خنثی می‌کردند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی فرهنگی دارد که نه با فرهنگ غرب و نه با فرهنگ شرق و نه لیبرالیسم همخوانی نداشته و فرهنگش به صورت خاص است، تا جایی که امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) اعلام‌ می‌کنند که بیایید رأی بدهید.

قائم ‌مقام حزب موتلفه اسلامی تبیین کرد: در نظام‌ جمهوری اسلامی ‌ولایی، اداره نظام ‌بر عهده اکثریت مردم است و افراد خودشان پای صندوق‌های رأی می‌آیند.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • قیام جامعه دانشگاهی ایران در حمایت از دانشجویان آزادیخواه اروپا و آمریکا +تصاویر
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور